Sessió pública sobre la modificació de les Normes Subsidiàries a l’àmbit del Setelsis

La regidoria de Participació i Urbanisme de l'Ajuntament de Solsona convoca la població a una sessió informativa i participativa sobre la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament a l'àmbit de l'escola Setelsis i la reordenació de la mobilitat en aquest indret. Es durà a terme aquest divendres, dia 23, a les 8 del vespre, a la sala cultural del consistori.

     El Ple del passat 27 de setembre va aprovar inicialment incoar l’expedient de requalificació del terreny necessari del parc urbà annex al centre per a l’ampliació de l’equipament escolar esportiu amb 2.169 metres quadrats de superfície. L'expedient s'ha sotmès a informació pública durant el termini d’un mes.

     Així, es retorna a l’acord plenari del març del 2006, que proposava suprimir el tram del carrer de Marià Fortuny afectat per l'ampliació, d’acord amb les indicacions de la Comissió d’Urbanisme de Catalunya. Aquesta ordenació també deixa un espai de zona verda al marge entre el futur pati i el carrer del Parc, vial que l’Ajuntament haurà de condicionar per al trànsit rodat existent entre l’avinguda del Cardenal Tarancon i la Pujada del Castellvell. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.