Versions musicals al DOCK’s

Versions musicals al DOCK’s

Celebrant Sant Òscar, pel bàrman del local

 El pub irlandés solsoní va oferir una sorpresa musical el passat divendres, 2 de febrer, amb l’actuació d’un quartet de recent creació, els GRAN VERMÚ, integrat per quatre músics provinents de Gironella, Vic i Roda de Ter, especialitzats en versions dels clàssics del rock and roll. Justament, una part dels seus components, VERMÚ, ja havien actuat a Solsona fa algun temps, a la sala Sputnik. Temes com Crazy, Desiree, Sweet Home o Sultans of Swing van ser interpretats per Jordi Costa (veu i guitarra), Guillem Jodar (guitarra), Jordi Comabeula (baix) i Miquel Porteda (bateria).[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Versions musicals al DOCK’s

  1. Si més no ho van amanir amb algunes escopinyes, unes olivetes i un raig de martini, no?

Els comentaris estan tancats.