Diumenge i dilluns: L’asterisc

Torna el programa d’esports amb nous horaris: diumenge de 6 a 7 de la tarda i dilluns de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre

L’asterisc canvia una mica de format. En comptes d’oferir dues hores de cop ofereix una hora el diumenge, de 6 a 7 (i amb repetició dilluns de 10 a 11 del matí) i una hora el dilluns, de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 (i amb repetició dimarts de 10 a 11 del matí).

Els diumenges ens centrarem més en l’esport internacional. Per això tindrem al tàndem Gerard i Bernat Solé i el Joan Pau, que debutarà amb la biografia d’un futbolista que ha guanyat 12 lligues (qui serà?). A més aquest diumenge tindrem en directe el Josep Armengol que ens explicarà la temporada anterior del CE Arrels i què esperen d’aquesta temporada. Per tant, sempre al principi del programa intentarem aportar una mica d’informació solsonina (resultats, alguna notícia d’última hora…).

El diumenge el presentador serà el Josep Àngel Colomés i els dilluns aquest es convertirà en col·laborador per cedir el lloc al Toni Ribalta, que serà el presentador de l’edició dedicada a l’esport comarcal. A més, tindrem al Toni Baena i a la Laura Sala. El programa dels dilluns intentarà tenir un caire diferent cada dia per tal de ressaltar el més destacat de la jornada solsonina.

Per tal de poder informar bé, l’equip del programa demana la col·laboració a tots els equips de la comarca per tal que ens enviïn els resultats via sms i les notícies via correu electrònic. Els encarregats de cada tema són:

Notícies: Josep Àngel Colomés. Enviar correu electrònic a: jacolomes@hotmail.com

Resultats CF Solsona: Toni Baena. Per més comoditat li podeu enviar un missatge de text al mòbil amb el resultat, categoria, qui ha fet els gols, petit comentari i nom de qui envia el missatge al tel.: 654 367 835

Resultats Arrels: Laura. Per més comoditat li podeu enviar un missatge de text al mòbil amb el resultat, categoria, qui ha fet els gols, petit comentari i nom de qui envia el missatge al tel.: 616 862 975

Resultats futbol sala federat i comarcal: Josep Àngel Colomés. Per més comoditat li podeu enviar un missatge de text al mòbil amb la categoria, resultat, qui ha fet els gols, petit comentari i nom de qui envia el missatge al tel.: 649 636 990

Resultats de bàsquet: Toni Ribalta. Per més comoditat li podeu enviar un missatge de text amb la categoria, resultat, jugadors i punts dels més destacats si no hi caben tots, petit comentari i nom de qui envia el missatge al tel.: 660 163 941.

Altres resultats: Toni Ribalta. Per més comoditat li podeu enviar un missatge de text al mòbil dient l’esport de què es tracta, el resultat, qui ha fet els punts o els gols, petit comentari i nom de qui envia el missatge al tel.: 660 163 941.

Entre tots els qui hagin col·laborat sortejarem un esmorzar al Ral per a dues persones i un val de 18 euros a Riu Esports i Moda. El sorteig es realitzarà els diumenges a partir de l’1 d’octubre.

Les tasques de tècnic de so dels dos dies aniran a càrrec del Gerard Casas. Ell és qui agafarà les trucades durant el programa. El telèfon de la ràdio és el: 973 48 42 25.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Diumenge i dilluns: L’asterisc

  1. wowgold diu:

    wow gold:wow gold,wow gold website:wow gold tks

Els comentaris estan tancats.