Cursos al Centre Tecnològic

Més oferta formativa al Centre Tecnològic Forestal

-Dijous comença un curs cuina vegetariana i dilluns vinent un altre de nutrició i dietètica

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya ha programat nous cursos de formació adaptats a les necessitats detectades a la comarca del Solsonès. Els que començaran properament seran el d’iniciació a la cuina vegetariana; el de nutrició i dietètica i el de fotografia.

El de cuina vegetariana, té una durada de sis hores, i es portarà a terme a la Masia Cal Trasquet, de Navès. S’iniciarà aquest proper dijous. El de nutrició i dietètica, de vint hores, comença el dilluns vinent i tindrà lloc a la seu del Centre Tecnològic. I pel que fa al curs d’iniciació a la fotografia és de 15 hores i comença el dia 10.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.